26 haziran’da yayınlanacak yeni westworld sezonundan epik ve ötesi bir fragman var

26 haziran’da yayınlanacak yeni westworld sezonundan epik ve ötesi bir fragman var


lou reed’den perfect day de cabası


HBO’nun hem felsefik hem de bombastik bilim kurgu dizisi Westworld’ün dördüncü sezonuna nihayet çok yakınız. Dizinin yeni sezonu 26 Haziran’da yayına başlayacak. Sezondan ilk fragman geldi bile.

Lisa Joy ve Jonathan Nolan ikilisinin yaratıcılığını üstlendiği dizinin Aaron Paul ile Vincent Cassel’in de dahil olduğu üçüncü sezonunda Dolores’in manyakça planlar yaparak karakter gelişimini neredeyse tamamladığını ve insanlığa karşı olan savaşını sonuna kadar sürdürdüğünü görmüştük. Dördüncü sezonun sinopsisi şimdilik belli olmasa da yeni fragmandan anladığımız kadarıyla işler daha da karışacak gibi görünüyor. Lou Reed’in “Perfect Day” şarkısıyla sakin bir açılış yapan fragman, ilerleyen saniyelerde yeni sezonda korkunç olayların yaşanacağının ipucunu veriyor. Lisa Joy’un daha evvel yaptığı açıklamalara göre dördüncü sezonda Westworld’e benzer yeni kurgusal dünyalar görecekmişiz. Joy’un yeni sezon için tek kelimelik tanımı ise şu şekilde: “Evirtim”.

26 Haziran’da yayına başlayacak sekiz bölümlük yeni Westworld sezonunda dizinin gediklileri Evan Rachel Wood, Thandiwe Newton, Ed Harris, Jeffrey Wright, Tessa Thompson, Luke Hemsworth ve Aaron Paul tekrar karşımıza çıkacak. Sezonun ilk fragmanını hemen aşağı bıraktık.