avatar: the way of water’dan ilk fragman yayında

avatar: the way of water’dan ilk fragman yayında


13 sene sonra tekrar avatar


Sinemada teknolojik yeniliklerin ve 3D filmlerin öncüsü olan Avatar’ın 13 yıldır beklenen devam filminden ilk fragman sonunda yayınlandı.

Serinin Avatar: The Way of Water isimli ikinci filmi ilk filmde yaşanan olayların yaklaşık 10 yıl sonrasında geçecek. Filmin iki ana karakteri Jake ve Neytiri’yi artık evli, barklı ve de çocuklu bir çekirdek aile olarak göreceğiz. Devam filmlerinde Sully ailesini çeşitli tehlikeler bekleyecek ve hem birbirlerini korumak hem hayatta kalmak hem de habitatlarının ele geçirilmesini engellemek için büyük bir savaş verecekler. Bu hikaye Avatar: The Seed Bearer, Avatar: The Tulkun Rider ve Avatar: The Quest For Eywa isimlerindeki devam filmleri için bir başlangıç olacak.

James Cameron’ın yine yazarlığını ve yönetmenliğini üstlendiği Avatar: The Way of Water’ın oyuncu kadrosunda Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis, Joel David Moore, CCH Pounder, Edie Falco, Jemaine Clement, Giovanni Ribisi ve Kate Winslet gibi isimler yer alıyor.

Merak içinde beklediğimiz Avatar: The Way of Water’ın vizyon tarihi şimdilik 16 Aralık olarak görünüyor. Filmden yakın zamanda çok daha fazla haber almayı umuyor ve ilk fragmanı huzurlarınıza bırakıyoruz.

Filmin ilk posteri ise şu şekilde: