avukat lazım mıydı? she-hulk: attorney at law’dan ilk fragman düştü

avukat lazım mıydı? she-hulk: attorney at law’dan ilk fragman düştü


hoş geldiniz avukat hanım


Disney+’ın Marvel Sinematik Evreni adına duyurduğu bir ton yeni yapımlarında sıra She-Hulk’ta. Bruce Banner aka Hulk’ın kadın versiyonu diyebileceğimiz She-Hulk’a artık çok yakınız. Dizinin 17 Ağustos’ta yayına başlayacağı bilgisi ilk fragmanıyla beraber geldi.

Yığınla klon karakteri canlandırdığı Orphan Black’ten tanıdığımız Emmy ödüllü Tatiana Maslany, seride She-Hulk’a hayat veren isim olacak. Avukat olarak yaşamını sürdüren -aynı zamanda Bruce Banner’ın kuzeni olan- Jennifer Walters, Wayne’den kan nakli aldıktan sonra Hulk kadar öfkeli ve güçlü bir karaktere bürünmese de ondan çeşitli özellikler alır. Seride hem Walters’ın avukat olarak geçirdiği yaşamını hem de yeni güçleriyle baş etmesini izleyeceğiz. Dizinin diğer Marvel yapımlarından sıyrılan özelliği ise komedi unsurlarına daha fazla yer verecek olması.

She-Hulk: Attorney at Law’da Maslany ile beraber Hulk/Bruce Banner rolünde Mark Ruffalo’yu, Annihilaton rolünde Tim Roth’u ve Jameela Jamil ile Ginger Gonzaga gibi oyuncuları izleyeceğiz. Marvel Sinematik Evreni’nin asıl meşhur avukatı Matt Murdock aka Daredevil’in de dizinin birkaç bölümünde görüneceği kulağımıza gelen dedikodular arasında.

Komedi olacağını düşünürsek She-Hulk: Attorney at Law’un arkasındaki isimlerin de hayli sağlam olduğunu söyleyebiliriz. Serinin senaryosunu Rick and Morty’nin en meşhur bölümlerinden Pickle Rick’in yazarı Jessica Gao kaleme almış. Yönetmen koltuğunda ise It’s Always Sunny in Philadelphia, Shameless ve Brooklyn Nine-Nine gibi dizilerin çeşitli bölümlerinde kamera arkasına geçen Kat Coiro oturuyor.

She-Hulk: Attorney at Law’un 10 bölümlük ilk sezonunun 17 Ağustos tarihinde Disney+’ta yayınlanacağını hatırlatıyor ve sizi dizinin ilk fragmanıyla baş başa bırakıyoruz.

Şöyle bir posterimiz var ayrıca: