bant mag. sunar: demonation festivali no: 11

bant mag. sunar: demonation festivali no: 11


yerli sahnesin sen, bizim canımız


İyi müziği, güzel müziği senelerdir yazıp çizen Bant Mag.’ın yazıp çizmekle kalmayıp üstüne bir de güzel müziğe aç insanlarla yerli sahneden şahane isimleri buluşturduğu Demonation Festivali, 11. edisyonuyla geri dönüyor. Yerli alternatif dinleyici için yeri ayrı olan altı farklı mekana beş gün boyunca yayılan Demonation Festivali No: 11, bu sene 11-15 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek. Bağımsızlığı ruhuna işleyen festivalin 11. edisyonu organizasyona ev sahipliği yapan mekanlarla güçlerin birleştirilmesiyle bağımsız olarak gerçekleşecek.

Farklı kulvarlardan birbirinden şahane 17 ismi bir araya getiren Demonation Festivali No: 11, yerli sahne meraklıları için de bir keşif fırsatı sunuyor adeta. Peki bu 17 ismi nerelerde keşfedeceğiz? Sayalım. 11 Mayıs’ta Salon İKSV’de, 12 Mayıs’ta Müze Gazhane’de, 13 Mayıs’ta Arkaoda ve Bina’da, 14 Mayıs’ta Babylon’da son gün olan 15 Mayıs’ta ise Vertical’da.

Bu güzeller güzeli festivale ısınma turu atmak isterseniz Bant. Mag’ın 2 saatlik el emeği göz nuru playlist’ini hemen yukarıda bulabilirsiniz. Festivalin 11 Mayıs Salon İKSV ayağı için biletlere buradan, 14 Mayıs Babylon ayağı içinse şuradan ulaşabilirsiniz. 12, 13 ve 15 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek konserlerse ücretsiz.

Demonation Festivali No: 11 programında kimler, ne zaman, neredeymiş öğrenmek isterseniz aşağı doğru kaydırmanızı rica edeceğiz. 11. kez bizlerle buluşturduğu bu şık organizasyon için Bant. Mag’a teşekkürlerimizi iletiyoruz.

11 Mayıs Çarşamba
Salon İKSV

3Pillie
cicexcocux
Görkem Karabudak
Seda Erciyes

12 Mayıs Perşembe
Müze Gazhane

Bahr
Hav Hav!
Kum (& Bedeviler)

13 Mayıs Cuma
arkaoda

Mai
Nuhado Records Showcase (Anıl Kırkyıldız & Savai)

13 Mayıs Cuma
Bina

Kerem Akdağ
Taycan

14 Mayıs Cumartesi
Babylon

Holistic Tsunami
Rinxlaya
Sinanılmaz
Su Sonia

15 Mayıs Pazar
Vertical

Simge Pınar (Akustik)
Ozan Sarohan