bir akşam bir barda, yeni barış demirel videosunda

bir akşam bir barda, yeni barış demirel videosunda


kâkülünde ak oldum


Daha evvel Barıştık Mı isimli projesiyle -iyi ki de- tanıdığımız Barış Demirel, hatırlarsanız kendi adıyla Mutluluklar ismindeki ilk albümünü 2021’in Haziran ayında kulaklarımızla buluşturmuştu. Şimdi ise Mutluluklar’ın yayınlanmasından neredeyse bir sene sonra, albümün sevilen parçalarından Kâkülünde Ak Oldum’un İsviçre’nin meşhur prodüktörlerinden Kadebostany’nin elinden çıkma remix’li haline güzeller güzeli bir müzik videosu geldi.

Bant Mag. aracılığıyla prömiyerini izlediğimiz müzik videosunun yönetmenliğini Canberk Ulusan ve Büke Akşehirli ikilisi üstlenmiş. Şarkının içerdiği samimi duygulardan bahsetmemize pek de gerek yok. Videonun yaratımı ise şarkının kendisi kadar güzel bir samimi sürece sahip. Kâkülünde Ak Oldum’u yayınlandığından beri severek dinlediğini belirten Ulusan, kafasında çoktan planladığı görsel anlatımı bir akşam Demirel ile bir etkinlikte karşılaşınca kendisine sunmuş. Demirel fikri çok beğenmiş fakat “Param yok ki.” cevabını vermiş. Ulusan’dan “Hallederiz” minvalinde bir cevap alınınca şarkının videosu için çalışmalar başlamış.

Videoda gördüğümüz aşırı samimi ortam için Caferağa’daki Atlas Mühürdar’ın terası bir teras bar atmosferine çevrilmiş. Plan sekans’ta etraflarında dolaşılan karakterlerse Demirel’in, Ulusan’ın ve Akşehirli’nin arkadaşlarından oluşuyor. Tatlı bir yoruculuğa sahip çekimler geçtiğimiz ay tamamlanmış. Videonun kendisi ise dün itibarıyla karşımıza çıktı.

Bu güzel emekleri için öncelikle Barış Demirel’e, Canberk Ulusan’a ve Büke Akşehirli’ye teşekkür ediyor, Kâkülünde Ak Oldum’un videosu içinse sizi hemen aşağı davet ediyoruz. Bant. Mag.’ın video ve şarkı hakkında bu üç isimle beraber yaptığı röportajı buradan okuyabilirsiniz.