çok çok uzak bir galaksinin en yeni yolcusuyla tanışın: jude law

çok çok uzak bir galaksinin en yeni yolcusuyla tanışın: jude law


star wars: skeleton crew geliyor


Son yıllarda Star Wars severlere Star Wars evreninde geçen yığınla dizi sunan ve sunmaya devam eden Disney+, en yeni Star Wars dizisini geçtiğimiz gün açıkladı. Dizide rol alacağı duyurulan isim ise yine çok büyük: Jude Law.

Hayranlar tarafından bir süredir Grammar Rodeo kod adı ile dedikodusu dönen mevzu bahis dizinin resmi ismi dün Anaheim’de gerçekleşen Star Wars Kutlama etkinliğinde belli oldu. Star Wars: Skeleton Crew ismiyle anılan bu dizinin konusuna dair bilgilerimiz çok sınırlı olsa da Yeni Galaktik Cumhuriyet döneminde geçeceği ve galakside kaybolup evlerinin yolunu bulmaya çalışan bir grup genç çocuğun hikayesini anlatacağı konuşuluyor.

Dizinin başında duracak isim Tom Holland’lı Spider-Man üçlemesinin yönetmeni Jon Watts olacak. The Mandalorian da dahil birçok Star Wars yapımına katkıda bulunan Jon Favreau ve Dave Filoni ikilisi ise seride idari yapımcı olarak görev alacak. Star Wars: Skeleton Crew’un oyuncu kadrosu adına Jude Law haricinde herhangi bir isim henüz duyurulmamış. Law’un rolü ise şimdilik bilinmiyor.