daisy edgar-jones’lu where the crawdads sing’in yeni fragmanı yürek hoplatıyor

daisy edgar-jones’lu where the crawdads sing’in yeni fragmanı yürek hoplatıyor


26 ağustos’u bekliyoruz


Normal People ile Hollywood’un radarına takılmasının ardından Fresh ve Under the Banner of Heaven gibi birçok projeye dahil olan Daisy Edgar-Jones, bu sefer de büyük bütçeli bir yapımla beyaz perdede boy göstermeye hazırlanıyor. Edgar-Jones’u başrolde izleyeceğimiz Where the Crawdads Sing filminden bir fragman daha geldi.

Delia Owens’ın aynı isimli çok satan romanından uyarlanan Where the Crawdads Sing, Kya isimli genç bir kadının cinayet zanlısı olarak gösterildiği gerilim dolu bir hikayeyi aktarıyor. Daisy hanımefendilerini Kya rolünde izleyeceğimiz filmin uyarlama senaryosunu ilk büyük çaplı uzun metrajına imza atan Lucy Alibar kaleme alırken yönetmenliğini ise First Match filmi ile tanınan Olivia Newman üstleniyor. Kadroda Edgar-Jones ile beraber Harris Dickinson, David Strathairn, Garret Dillahunt, Taylor John Smith, Erid Ladin, Michael Hyatt, Ahna O’Reilly, Charlie Talbert ve Billy Slaughter gibi oyuncular da yer alıyor.

Where the Crawdads Sing’in vizyon tarihi daha önce 24 Temmuz olarak açıklanmıştı. Bugün yayınlanan fragmanla beraber filmin gösteriminin neredeyse 1 ay erteleneceği ve 26 Ağustos’ta beyaz perde ile buluşacağı duyuruldu. Yeni fragmanı hemen aşağı iliştirdik.