daniel radcliffe’li weird: the al yankovic story’den ilk fragman

daniel radcliffe’li weird: the al yankovic story’den ilk fragman


parodi adam geliyor


80’lerin başından beri yaptığı parodi şarkı ve videolarla “YouTube’dan önce YouTube olan adam” olarak tarihe geçen ‘Weird Al’ Yankovic’e odaklanan WEIRD: The Al Yankovic Story filminden ilk fragman paylaşıldı.

Yankovic’in de senarist olarak görev aldığı filmde parodi ustasının 80’li yıllarda üne kavuşmasını izleyeceğiz. Filmde Weird Al rolünde Harry Potter olarak hayatımıza giren Daniel Radcliffe karşımıza çıkacak. Weird Al’in üne kavuşmasında katkıda bulunan süper star Madonna’ya ise Westworld’ün yıldızı Evan Rachel Wood hayat verecek. Casting bize kalırsa hiç de fena değil. Bu fena olmayan oyuncu kadrosunda Radcliffe ve Wood ile beraber rol alacak isimler de ilgi çekici. Julianne Nicholson sanatçının annnesini, Toby Huss babasını canlandıracak. The Office’ten tanıdığımız Rainn Wilson ise dönemin komedi radyo sunucusu Dr. Demento’ya hayat verecek. Bu isimlerle beraber James Preston Rogers, Jimmy Walker Jr., William Guirola ve Brennon Peters da filmin kadrosunda yer alıyor.

2007’den beri sinema dünyası için hazırladıkları eğlenceli videolarla tanınan YouTube kanalı Funny or Die’ın yapımcılığını üstlendiği WEIRD: The Al Yankovic Story’nin yönetmen koltuğunda Eric Appel oturuyor. Appel ayrıca Yankovic eşliğinde filmin senaryosuna da imza atıyor.

WEIRD: The Al Yankovic Story’nin gösterim tarihi şimdilik belirsiz olsa da filmin sonbahar aylarında Roku platformunda yayında olacağı açıklanmış. Tanıtım fragmanını izlemek isterseniz aşağı alalım.