darren aronofsky’nin yeni filmine stranger things’ten takviye

darren aronofsky’nin yeni filmine stranger things’ten takviye


sadie sink kadroya katıldı


Pi, Requiem for a Dream, The Fountain ve son olarak Mother! gibi filmleriyle kendisine ayrı bir sevgi beslediğimiz Darren Aronofsky, Mother!’ın ardından gelecek yeni uzun metraj filmi The Whale için çalışmalara tam gaz devam ediyor.

Ödüllü tiyatro yazarı Samuel D. Hunter’ın aynı isimli oyunundan uyarlanan The Whale, ileri derece obeziteden muzdarip bir öğretmenin hem bu hastalığıyla başa çıkmaya hem de uzun bir süredir görüşmediği kızıyla tekrar bağ kurmaya çalışmasını komedi ve dram türleri etrafında şekillendirecek. Filmde Charlie isimli işbu öğretmene Mummy serisiyle tanıdığımız Brendan Fraser’ın hayat vereceğini bir süre önce öğrenmiştik. Charlie’nin kızını canlandıracak ismin ise Stranger Things ile yıldızı parlayan ve şu sıralar çeşitli projelerde karşımıza çıkmaya devam eden Sadie Sink’in olacağı duyuruldu. Kadroda yer alan diğer isimlerse şu şekilde: Samantha Morton, Ty Simpkins, Hong Chau, Huck Milner, Sathya Sridharan ve Ryan Heinke.

The Whale, bizim için büyük bir merak konusu aslında. Zira Aronofsky, bağımsız sinemanın kaliteli adresi A24 çatısı altında hazırlıyor filmi. Bu kaliteli buluşmanın ilk meyvesini ne zaman görürüz bilemiyoruz ama filmin şu sıralar post-prodüksiyon aşamasında olduğunu düşünürsek yakın zamanda The Whale’den daha fazla haber alacağımızı söyleyebiliriz.