dune: part two’nun imparatoruyla tanışın: christopher walken

dune: part two’nun imparatoruyla tanışın: christopher walken


bu kadro = şampiyonlar ligi


İlk filmin tadı hala damağımızdayken devam filmine dair heyecan verici duyurular yollamaya devam eden Dune serisinden sıcak bir haberimiz var. Dune: Part Two’nun oyuncu kadrosuna son olarak Severance dizisinde karşımıza çıkan, Hollywood’un usta aktörlerinden Christopher Walken da katıldı.

Frank Herbert’ın Dune külliyatının ilk kitabından uyarlanan Dune’da romanın yarısı işlenmişti. İkinci yarısında daha fazla karakteri hikayeye dahil eden romanın ikinci kısmını işleyecek Dune: Part Two için haliyle bir süredir oyuncu arayışları devam ediyor. Halihazırda Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Zendaya, Stellan Skarsgård, Javier Bardem ve Josh Brolin’in yer aldığı kadroya son olarak Prenses Irulan ve Feyd-Rautha rolleri için Florence Pugh ve Austin Butler dahil olmuştu. Bugün gelen bir duyuruya göre Corrino Hanedanı’ndan Padişah İmparator Shaddam IV karakterine hayat vermesi için Christopher Walken ile anlaşma sağlanmış.

Hikayenin ikinci kısmı için bütün önemli roller sahiplerini buldu gibi görünüyor. Bu yıldız isimlere bir veya birkaç yenisi daha eklenir mi, bilemiyoruz. Dune: Part Two’nun çekimleri önümüzdeki sonbahar aylarında başlayacak. Filmin vizyon tarihi ise 20 Ekim 2023.