harry styles ile tatlı rüyalar

harry styles ile tatlı rüyalar


anlat harry, sen seversin masalı…


Cuma günü yayınladığı yeni solo albümüyle aklımızı alan Harry Styles, BBC’nin meşhur masal serisi CBeebies’e konuk oldu.

Daha önce denk gelmeyenler için CBeebies formatını anlatalım önce. Sinema, müzik veya popüler kültürün farklı alanlarından ünlü bir sima, kamera karşısına geçip çocuklar için yazılan uyku öncesi masallarından birini okuyor. Bu kadar basit yani. Bu harika ötesi formata daha önce Ed Sheeran, Dave Grohl, Dolly Parton, Tom Hiddleston, Cat Deeley, Isla Fisher, Felicity Jones ve Tom Hardy gibi isimler de katılmıştı. Hardy programın gediklisi gibi bir şeye dönüşmüştü hatta. Masal okuma sırası şimdi ise Harry Styles’a geldi.

Uykumuzu getirme garantili yaklaşık üç buçuk dakikalık videoda Styles, Jess Hitchman’ın kaleminden çıkan In Every House on Every Street’i okuyor ve bir çekirdek ailenin evinin her bir köşesinde ne olup bittiğini anlatıyor. Son albümünün adını düşünürsek Harry için manidar bir masal olmuş açıkçası. Videoda karşımıza çıkan gözlere bayram illüstrasyonlara Lili La Baleine’in imza attığını belirtmeden geçmeyelim.

Buyurun, videoyu ister geceye saklayın, isterseniz de güzel bir öğle uykusu çekmek için şimdi açın.