harry styles ve florence pugh’lu don’t worry darling’den ilk fragman

harry styles ve florence pugh’lu don’t worry darling’den ilk fragman


yönetmen koltuğunda olivia wilde


Oyunculuktan yönetmenliğe evrilenler kervanına katılan Olivia Wilde’ın ikinci uzun metraj filmi Don’t Worry Darling’den ilk fragman geldi.

Harry Styles ve Florence Pugh’un başrolleri paylaştığı psikolojik gerilim türündeki film, Victory isimli bir şirket kasabasında yaşayan insanların mükemmel bir hayata sahipken bünyesinde bulundukları Victory’nin amacını yavaş yavaş sorgulamaya başlamalarını ve bunu takiben gelişen olayları anlatacak. 1950’li yıllarda geçen hikayenin senaryosu Katie Silberman, Carey Van Dyke ve Shane Van Dyke’ın kısa hikayesinden uyarlanıyor. Bu üçlü filmin senaryosunda da görev alıyor ayrıca.

Yıldızlar geçidi bir kadroya sahip Don’t Worry Darling’de Styles ve Pugh ile beraber Chris Pine, Gemma Chan, Nick Kroll, Douglas Smith, Timothy Simons, KiKi Layne, Kate Berlant ve Sydney Chandler ile beraber filmin yönetmeni Olivia Wilde da rol alıyor.

Şimdiden merakla beklediğimiz Don’t Worry Darling, 23 Eylül tarihinde vizyonun yolunu tutacak. Filmin ilk fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.