john woo’dan the killer remake’i geliyor

john woo’dan the killer remake’i geliyor


aksiyon gibi aksiyon


Face/Off, Hard-Boiled ve Red Cliff gibi filmlerin yönetmeni John Woo, 1989 yapımı efsane aksiyon filmi The Killer’ın remake’i için tekrar iş başına geçiyor.

The Killer -ya da orijinal adıyla Ying hung boon sik– döneminde yayınlanmasının ardından Quentin Tarantino da dahil birçok yönetmene ilham kaynağı olmuş ve aksiyon filmlerinde etkisini günümüze kadar taşımıştı. Filmde Joe isimli bir kiralık katilin yanlış giden bir görev sırasında Jennie isimli masum bir kadını kör etmesini ve kadının ameliyat masraflarını karşılamak için emekli olmadan son bir işi kabul etmesiyle gelişen olayları izlemiştik. The Killer’ın remake’inde yine aynı hikayeyi izleyeceğiz. Fakat bu sefer hikayenin Hong Kong yerine ABD eyaletlerinden birinde geçmesi ve filmin oyuncu kadrosunda batılı aktörlerin yer alması bekleniyor.

2023’te yayınlanması planlanan The Killer remake’i son günlerde duyurduğu işlerle büyük adımlar atmaya başlayan Peacock platformunda gösterilecek. Filmin oyuncu kadrosuna dair şimdilik bir duyuru yok. Beklemedeyiz.