luca guadagnino’nun yeni filminin müzikleri trent reznor ve atticus ross’a emanet

luca guadagnino’nun yeni filminin müzikleri trent reznor ve atticus ross’a emanet


bones and all’u merakla beklemek için bir sebep daha


Şu sıralar Hollywood’un en yoğun yönetmenlerinden biri olarak andığımız Luca Guadagnino, 2018 yapımı Suspiria’nın ardından kısa aralıklarla beyaz perdede gösterilecek birkaç uzun metraj için çalışmalara devam ediyor. Zendaya’nın başrolünde olduğu Challangers’ın çekimlerinden ilk görselleri geçtiğimiz günlerde aldık. Bir diğer Guadagnino filmi Bones and All ise neredeyse tamamlanmış durumda. Post-prodüksiyon aşamasında olan Bones and All’un müziklerine imza atacak isimler de bugün belli oldu.

Call Me by Your Name’de Sufjan Stevens ve Ryuichi Sakamoto da dahil bir dolu kaliteli isimle çalışan, Suspiria’nın müziklerini ise Thom Yorke’a emanet eden Guadagnino’nun ağzının -ya da kulağının- tadını bildiğinden artık bahsetmemize gerek yok herhalde. Müzik zevkinde de kaliteyi konuşturan yönetmenin Timothée Chalamet başrolünde çekilen yeni filmi Bones and All’un soundtrack’i Nine Inch Nails demirbaşları Trent Reznor ve Atticus Ross ikilisine emanet edilmiş.

Son 10 yıldır Nine Inch Nails’ten çok film müzikleriyle andığımız Reznor & Ross ikilisi; The Social Network, Gone Girl, The Girl With the Dragon Tattoo ve Soul da dahil birçok filmin soundtrack albümlerine imza atmış ve bu albümlerden ikisiyle birer Oscar heykelciğini evlerine götürmüştü. Watchmen serisi ile Emmy de kazanan ikili, Nine Inch Nails’in Discord hesabından yaptığı bir duyuru ile Bones and All’un müziklerini üstlendiklerini duyurmakla kalmayıp, albümün çoktan tamamlandığını açıklamışlar.

Yamyamlığı merkezine alan romantik bir korku filmi olarak beyaz perdede gösterilecek Bones and All için bu ikilinin hazırladıkları müzikleri şimdiden merak ediyoruz açıkçası. Chalamet ile Taylor Russell, Mark Rylance, Michael Stuhlbarg, André Holland, Jessica Harper ve Chloë Sevigny gibi isimlerin de kadrosunda yer aldığı Bones and All’un vizyon tarihi şimdilik duyurulmamış olsa da filmin bu sene sonlarına doğru gösterimini yapacağı konuşuluyor.