margot robbie’li barbie’de dua lipa ve saoirse ronan da mı rol alacak?

margot robbie’li barbie’de dua lipa ve saoirse ronan da mı rol alacak?


sadece “vauv” diyebiliriz


Bir süredir sık sık andığımız Margot Robbie’li Barbie filmi için çalışmalar şu sıralar tam gaz devam ediyor. Filmin oyuncu kadrosu neredeyse toparlandı, çekimler başladı, hatta setten hemen aşağıda görebileceğiniz ilk görsel birkaç gün önce ortamlara düştü. Bugün ise Barbie’ye dair acayip bir iddia geldi. Filmde Dua Lipa ve Saoirse Ronan’ın da rol alacağı konuşuluyor.

New York Times yazarlarından Kyle Buchanan’ın geçtiğimiz Salı başlayan Cannes Film Festivali’nde çeşitli kaynaklardan edindiği bilgilere göre Margot Robbie ve Ryan Gosling, filmde göreceğimiz tek Barbie ve Ken olmayacakmış. Kadrodaki diğer isimlerden Simu Liu ve Ncuti Gatwa, Ken’in; Issa Rae ve Hari Nef ise Barbie’nin farklı versiyonlarını canlandıracakmış. The Irish Sun gazetesi ise filmin oyuncu ekibinde yer alacakları resmi olarak duyurulmayan Dua Lipa ve Saoirse Ronan’ın da iki farklı Barbie’yi canlandıracağı iddiasında bulunmuş. Tabii bu söylentilerin ne kadarı doğrudur bilemiyoruz. Zira The Irish Sun, sinema camiasında pek de güvenilir bir kaynak olarak bilinmiyor.

Barbie’nin yönetmen koltuğunda Lady Bird ve Little Women filmlerinin yönetmeni Greta Gerwig oturacak. Hakkında hala bir bilgi paylaşılmayan senaryoyu ise yine Gerwig ile beraber Frances Ha ve Marriage Story gibi kalpleri ısıtan filmlerin senarist/yönetmeni Noah Baumbach kaleme alacak. Filmin oyuncu kadrosunda Robbie ve Gosling ile beraber America Ferrera, Simu Liu, Issa Rae, Michael Cera, Kate McKinnon, Alexandra Shipp, Emma Mackey, Will Ferrell, Kingsley Ben-Adir, Emerald Fennell, Hari Nef, Rhea Perlman, Sharon Rooney, Scott Evans, Ana Cruz Kayne, Ritu Arya, Ncuti Gatwa, Connor Swindells ve Jamie Demetriou gibi isimler yer alıyor.

21 Temmuz 2023’ü vizyon tarihi olarak belirleyen Barbie, Christopher Nolan’ın yeni filmi Oppenheimer ile aynı gün gösterime girecek. Bu arada, “Life in plastic, it’s fantastic.” sözleriyle meşhur hemen aşağıdaki Barbie Girl şarkısının filmde kullanılmayacağı da geçtiğimiz günlerde açıklandı.