netflix’e verdiğiniz paralar bu filme gitmiş: the gray man

netflix’e verdiğiniz paralar bu filme gitmiş: the gray man


parası olan çekiyor


Senede birkaç defa görünen büyük bütçeli Netflix yapımlarına bir yenisi daha ekleniyor. Söz konusu The Gray Man isimli filmden ilk fragman bugün yayınlandı.

Aksiyon dozajı yüksek filmin oyuncu kadrosu ve arkasındaki isimler, aksiyonun hakkını verecek cinsten desek yeridir. Yıldızlarla bezeli oyuncu kadrosunda yer alan isimler Ryan Gosling, Chris Evans, Ana de Armas, Billy Bob Thronton, Regé-Jean Page, Jessica Henwick, Dhanush, Wagner Moura ve Alfre Woodard gibilerinden oluşuyor. Filmin yönetmenliğini ve yazarlığını üstlenenler de tanıdık. Avengers ve Captain America gibi Marvel Sinematik Evreni serilerine imza atan Joe Russo ve Anthony Russo, The Gray Man’de yönetmenliği paylaşan iki isim. Mark Greaney’nin aynı isimli romanından beyaz perdeye uyarlanan filmin senaryosu yine Russo Kardeşler’e ait.

The Gray Man’in senaryosu basit gibi görünse de aksiyon meraklılarına güzel bir seyir zevki yaşatacak cinsten. Gerçek kimliği bilinmeyen ve Court Gentry ya da Sierra Six adıyla anılan bir CIA ajanı, kazara teşkilatın karanlık sırlarını ortaya çıkarınca psikopatik eğilimlere sahip eski meslektaşı, Gentry’nin başına ödül koyar. Bu olayın ardından kedi köpek kovalamacası misali, ulusal çapta suikastçıların da dahil olduğu bir insan avı başlar.

200 milyon dolar gibi hatırı sayılır bir bütçeye sahip The Gray Man‘den ne beklemeliyiz, bilemiyoruz açıkçası. Filmin Netflix’te gösterime gireceği tarih 22 Temmuz olarak açıklandı. Bugün yayınlanan fragman için aşağı alabiliriz.