normal people soundtrack albümünün plak baskısını isteyen?

normal people soundtrack albümünün plak baskısını isteyen?


eller havaya


Senaryosuyla kalp kırmanın yanında bolca övgü de toplayan, şimdilerde sıkça andığımız Daisy Edgar-Jones ve Paul Mescal ikilisinin yıldızını parlatan Hulu dizisi Normal People’ın müzikleri yaklaşık iki senenin ardından plak baskısına kavuşuyor.

“Biz iki aşık, kafaları karışık.” sözünün hakkını alnının akıyla veren Marianne ve Connell’in hikayesini bu kadar güzel bir şekilde karşımıza çıkaran unsurlardan biri de hiç şüphesiz ki Jon Hopkins’ten Fionn Regan’a, Frank Ocean’dan Elliott Smith’e, Imogen Heap’ten Caribou’ya kadar (Caribou demişken) bir dolu sevilen sayılan müzisyenin şarkılarının diziye eşlik etmesiydi. Bu isimlerin şarkıları bir tarafa, Stephen Rennicks’in dizi için hazırladığı orijinal müzikler de ayrı bir güzellikteydi. Plak baskısı yapılacak soundtrack albüm de Rennicks’in imza attığı şarkıları içerecek.

Dizinin 24 şarkılık soundtrack albümü Spotify’da çoktan yayınlandı bile aslında. Geç olsun güç olmasın diyerek bir de plakta dinlemek için sabırsızız. Meraklıları için belirtelim; 2 Eylül’de dağıtıma çıkacak albümün ön satışları burada devam ediyor.