peggy gou’dan ikonik kylie minogue parçası “can’t get you out of my head”e remix

peggy gou’dan ikonik kylie minogue parçası “can’t get you out of my head”e remix


kafamızdan hiç çıkmasa da olur <3


Günümüzün dans kraliçesiyle geçen yüzyılın pop kraliçesini aynı cümlede mi okuyor bu Elf gözlerimiz? Rüya mı yoksa gerçek mi bu? Evet evet doğru, kabinlerin vazgeçilmezi Peggy Gou, 20 yıldan beri en büyük dans hitlerinden biri olan Can’t Get You Out Of My Head‘i kendi tedrisatından geçirdi ve yeni jenerasyonun da kafasından çıkmayacak yeni bir kulak solucanına dönüştürdü.

Mevzubahis remix Kylie Minogue’un Magnum’la iş birliği kapsamında üretildi ve lansmanı 19 Mayıs’ta Cannes Film Festivali’nde gerçekleşecek. Magnum’un “klasikler de remix’lenebilir” söylemiyle hayata geçirdiği kampanyada hem dondurmanın klasik ürününe, hem de klasikleşmiş hit parçalara selam çakılıyor.

İş birliğiyle ilgili Kylie Minogue Clash’e “Bu şarkıyı yayınlayalı 20 senenin geçmiş olmasına inanamıyorum! Ben de Peggy’nin hayranlarından biriyim ve herkesin bu remix’i dinleyeceği günü sabırsızlıkla bekliyorum!” yorumunu yapmış. Peggy Gou ise Minogue’un müzikal ikonlarından biri olduğunu ve gerçek bir kulüp klasiği olan bu şarkıyı remix’lemenin onun için hayallerinden birinin gerçekleşmesi demek olduğunu söylüyor. “Günümüzün modern house sound’unu böylesi efsanevi bir parçaya dokundurma fırsatı bulmak bize klasiklerin hiçbir zaman modasının geçmeyeceğini söylüyor. Şarkıyı hepinizin dinlemesini heyecanla bekliyorum!” diye ekliyor.

14 Mayıs’ta Tersane İstanbul’da Peggy’den bu remix’i dinleme şansını bulur muyuz bilmiyoruz ama biz takvimlerimizde 19 Mayıs’a hatırlatıcıları koyduk bile, Türkiyeli Peggy hayranları için çifte bayram gibi bir gün olacak.