rick and morty’den anime spin-off’u yolda

rick and morty’den anime spin-off’u yolda


rick and morty: the anime


Altıncı sezonu için geri dönüş haberini dört gözle beklediğimiz Rick and Morty’den bambaşka bir haber geldi. Dizinin anime formatındaki spin-off’u için çalışmalar başlamış.

Bu güzel haber bizi çok da şaşırtmadı aslında. Rick and Morty’den daha önce sezon aralarında Samurai & Shogun, Samurai & Shogun Part 2, The Genocider, The Great Yokai Battle of Akihabara ve Summer Meets God (Rick Meets Evil) isimlerinde anime türünde özel bölümler izlemiştik. Bu bölümler fazlasıyla dikkat çekmiş ve dizinin hayranları tarafından hayli sevilmişti. Hayranların ilgisini gören ve işi daha da büyütmek isteyen Adult Swim ekibi, anime türündeki Rick and Morty bölümlerinin özel bölüm olarak sınırlı kalmamasını ve başlı başına yeni bir seri olmasını istemiş.

Rick and Morty: The Anime adındaki yeni seri tamamen Rick and Morty ile aynı yapıda olacak. Dizideki asıl karakterler anime serisinde de karşımıza çıkacak. Yani aslında serinin tek farkı anime formatında olacak olması diyebiliriz. Şimdilik 10 bölümlük bir ilk sezonla ekranlara geleceği açıklanan dizinin 10 bölümünün de yönetmenliğini The Genocider ve Summer Meets God (Rick Meets Evil) bölümlerinin yönetmeni Takoshi Sano üstlenecek.

Dizinin yayın tarihi için şimdilik bir açıklama yapılmamış.