sezer koç’tan albüm müjdecisi single: “gökkuşağı”

sezer koç’tan albüm müjdecisi single: “gökkuşağı”


yaz gibi hissedin diye


2020 Eylül’ünden beri yayınladığı Kal Yanımda, Kör Bir Oda, Su, Kurtar Beni, Partiküller ve Bu Düş Değil single’ları ile kalbe, kulağa ve ruha dokunan üretimlerine ara vermeden devam eden, eski grubu The Away Days‘ten tanıdığımız Sezer Koç, bu yaz başında yayımlayacağı ilk albümünün ilk single’ı “Gökkuşağı” ile arz-ı endam ediyor.

Dokuz Sekiz Müzik etiketiyle 13 Mayıs’ta dinleyicilerle buluşan Gökkuşağı, Sezer’in önceki işlerine kıyasla gitar partisyonlarını çok daha başrolde gördüğümüz bir yapıda. Gökkuşağı, albüm için Sezer’in gitar müziğine, indie tınılarına geri dönüşü olacağı müjdesini veriyor. Şarkı sözlerini kurcalamaya meraklı kulaklar satır aralarını okuduğunda şarkı sözlerinde gizli olan gökkuşağını bulabilir; parçayla birlikte kendi kişisel gökkuşağını oluşturabilirler.

Enerjik yapısı, yüksek BPM’i ve plajdaymışsınız illüzyonu yaşatan hissiyatıyla Gökkuşağı, havalar güzelleştikçe size eşlik edecek. Yaz başında kavuşacağımız albümde ise birçok yüksek tempolu, enerjik ve majör hissiyatlı parça karşımıza çıkacak.