star wars: the bad batch’in yeni sezonu yolda, fragmanı burada

star wars: the bad batch’in yeni sezonu yolda, fragmanı burada


gel bakalım bad batch


Malumunuz, patron çıldırdı. Son birkaç ayda duyurduğu yeni Star Wars yapımlarının üstüne bir dolusunu daha geçen hafta ekleyen Disney, bu yapımlardan Star Wars: The Bad Batch’in ikinci sezonunun da yolda olduğu müjdesini vermişti. Bugün ise yeni sezondan ilk fragman karşımıza çıktı.

The Mandalorian ve The Book of Boba Fett gibi yapımlarda da emeği bulunan Dave Filoni’nin Jennifer Corbett ile beraber yaratıcılığını üstlendiği Star Wars: The Bad Batch, çok sevilen animasyon serisi Star Wars: The Clone Wars’un spin-off’u olarak karşımıza çıkmıştı. Genetikleriyle oynanarak geliştirilmiş askerlerden oluşan bir ekip olarak ilk kez Clone Wars’ta tanıştığımız Bad Batch, kendilerine özel olağanüstü benzersiz becerilere sahip olmalarıyla Clone Army’nin diğer üyelerinden ayrılıyor. Dizi ise, seçkin ve deneysel klonlanmış bu grubun durmadan yeri değişen galaksi ile başa çıkma çabalarını ve kendilerine bu galakside yer bulma hikayelerinin etrafında şekilleniyor.

Star Wars: The Bad Batch’in ikinci sezonunun net yayın tarihi şimdilik açıklanmasa da dizinin önümüzdeki sonbaharda Disney+’ta yayında olacağı açıklandı. Buyurun fragmana.