steve carell’li space force dizisine netflix’ten iptal şoku

steve carell’li space force dizisine netflix’ten iptal şoku


hoşça kal space force


The Office ve Parks and Recreation gibi iki kült komedi dizisinin yaratıcısı Greg Daniels’ın son işi Space Force, Netflix’te yayınlandığı iki sezonun ardından platform tarafından iptal edildi.

Space Force, Daniels’ın önceki işleri gibi sağlam bir yapıya sahip olmasa da The Office’in baş kahramanı Steve Carell ile beraber John Malkovich, Ben Schwartz, Tawny Newsome, Diana Silvers, Jimmy O. Yang ve Don Lake gibi isimlerin yer aldığı pek de fena olmayan bir oyuncu kadrosuna sahipti. İptalin arkasındaki sebeplerden biri serinin düşük izlenme sayıları oldu. Diğeri ise Netflix’in önceki yıllara göre kötü gidişatı. Her sene abone sayısını katlayan platform, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla 2022’nin ilk çeyreğinde ilk defa yaklaşık 200.000 abone kaybettiğini açıkladı. Durum böyle olunca kemer sıkma politikasına geçen Netflix, platformda yer alan dizilerden birkaçının iptal haberini tek tek duyurdu. İptal edilen dizilerden biri de Space Force oldu maalesef.

Space Force’un ilk iki sezonu Netflix kütüphanesinde yer almaya devam edecek. Greg Daniels’ın yeni işlerini merakla bekliyoruz.