stranger things’in dördüncü sezonundan ilk sekiz dakika yayında

stranger things’in dördüncü sezonundan ilk sekiz dakika yayında


seninle sekiz dakika…


Önümüzdeki hafta yayınlanacak yeni sezonu öncesi heyecanımızı depolamaya devam eden Stranger Things’in dördüncü sezonundan sekiz dakikalık ilk sahne Netflix tarafından paylaşıldı.

İki kısıma bölünen yeni sezonun önceki üç sezona göre korku unsurlarına çok daha fazla yer vereceği ve heyecan dozunu daha da artıracağı konuşuluyor. Paylaşılan sekiz dakikalık kısa sahnede bunu az çok görebiliyoruz. 8 Eylül 1979 tarihine ışınlandığımız sahne, Eleven’ın güçlerini kazandığı Hawkins Ulusal Laboratuvarı’na kısaca bakış atmamızı sağlıyor. Paylaşılan video, sezonun final bölümünün yaklaşık iki saat uzunluğunda olacağının da habercisi oldu ayrıca.

Bu sezonda bizi neler bekliyor, tam olarak kestiremiyoruz fakat Stranger Things serüveni dördüncü sezonla bitmeyecek. Şubat ayında dizinin yaratıcıları Duffer Kardeşler, paylaştıkları bir açık mektupla Stranger Things’in bir sezon daha devam edeceğini ve beşinci sezon ile son bulacağını açıklamıştı.

Önceki sezonlarda karşımıza çıkan Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Winona Ryder, David Harbour, Gaten Matarazzo, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Kerry, Sadie Sink, Maya Hawke, Cara Buono gibi oyunculara ek olarak yeni sezonda Sherman Augustus, Mason Dye, Robert Englund, Nikola Djuricko ve Tom Wlaschiha gibi isimler de Stranger Things’in oyuncu kadrosunda yer alacak.

Dördüncü sezonun 7 bölümlük ilk kısmı 27 Mayıs’ta, 2 bölümlük ikinci kısmı ise 1 Temmuz’da Netflix’te yayında olacak. Final ise 2 saat uzunluğunda olacak. Bahsi geçen sekiz dakikalık sahneyi izlemek isterseniz aşağı alabiliriz.