stranger things’in yeni sezonundan son fragmana buyurun

stranger things’in yeni sezonundan son fragmana buyurun


cuma'ya ne kaldı?


Bu Cuma yayınlanacak yeni Stranger Things sezonundan son fragman yayınlandı.

İki kısıma bölünen dördüncü sezonun ilk sekiz dakikasını geçtiğimiz hafta Netflix tarafından paylaşılan bir video ile izledik. Daha önce yapılan açıklamalardan ve videodan gördüğümüz kadarıyla korku unsurlarının çok daha fazla olduğu bir sezon bizi bekliyor. Fakat Stranger Things serüveni bu sezonla son bulmayacak. Dizinin yaratıcıları Duffer Kardeşler, birkaç ay önce paylaştıkları bir açık mektupla Stranger Things’in bir sezon daha devam edeceğini ve beşinci sezon ile son bulacağını açıklamıştı.

Önceki sezonlarda karşımıza çıkan Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Winona Ryder, David Harbour, Gaten Matarazzo, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Kerry, Sadie Sink, Maya Hawke, Cara Buono gibi oyunculara ek olarak yeni sezonda Sherman Augustus, Mason Dye, Robert Englund, Nikola Djuricko ve Tom Wlaschiha gibi isimler de dizinin oyuncu kadrosunda yer alacak.

Stranger Things’in dördüncü sezonunun 7 bölümlük ilk kısmı bu Cuma, 2 bölümlük ikinci kısmı ise 1 Temmuz’da Netflix’te olacak. Son fragman için buyurunuz.