tame impala ve diana ross’tan ortak proje geliyor gibi

tame impala ve diana ross’tan ortak proje geliyor gibi


sıfır şaka


Geçtiğimiz gün Londra’da yaşayan müzikseverler tarafından şehrin sokaklarında 70’li yıllardan fırlamış bir estetiğe ve müzik dünyası adına şampiyonlar ligi gibi bir isim listesine sahip bir poster fark edilmiş. Üzerinde “çok yakında” ibaresinin yer aldığı bu posterde iki isim ön plana çıkıyor: Diana Ross ve Tame Impala.

NME tarafından yapılan haberde bunun Diana Ross ve Tame Impala ortaklığında hazırlanan bir albümün habercisi olduğu vurgulanmış. Haberde posterin altında adı yazılı olan H.E.R., Phoebe Bridgers, Weyes Blood, Thundercat, St. Vincent, RZA ve BROCKHOMPTON gibi isimlerin albümde konuk sanatçı olarak rol alacağı, albümün prodüksiyonunu ise Jack Antonoff’un üstlendiği belirtiliyor.

Poster hakkında teori oluşturan bir diğer mecra olan Stereogum ise bu projenin Diana Ross ve Tame Impala ortaklığında kaydedilen bir soundtrack olduğunu işaret ediyor. Posterde Diana Ross’un isminin sol alt köşesine bakarsanız 70’li yıllarda geçen Despicable Me animasyonuyla meşhur olan Minion’lardan birini fark edebilirsiniz. Despicable Me spin-off’u Minions’ın ikinci filmi Minions: The Rise of Gru, önümüzdeki aylarda vizyona girecek. Filmin soundtrack albümünün prodüktörlüğünü üstlenen ismin Jack Antonoff olduğu daha evvel açıklanmıştı. Ross’un 2021 çıkışlı son albümü Thank You’nun prodüktörlüğünü de Antonoff üstlenmişti. The Sun’ın geçtiğimiz sene yayınladığı bir habere göre Thank You albümünde Tame Impala’nın konuk olduğu bir şarkı da yer alacaktı. Fakat albümde Tame Impala’nın adını görememiştik. Yani görünen o ki, Diana Ross ve Tame Impala’nın ortak projesi, Minions: The Rise of Gru için kaydedilmiş.

Minions: The Rise of Gru’nun vizyon tarihi 1 Temmuz olarak görünüyor. O zamana kadar bu gizemli projeden resmi detayları öğrenmeyi umuyoruz.