the boys’tan patlamalı çatlamalı yeni bir fragman daha

the boys’tan patlamalı çatlamalı yeni bir fragman daha


gel artık 3 haziran


Yakın dönemde televizyonda gördüğümüz en sıra dışı çizgi roman uyarlamalarından The Boys’un üçüncü sezonu için şunun şurasında sadece iki hafta gibi bir zaman dilimi kaldı. 3 Haziran’da yayına başlayacak yeni sezondan bir fragman daha karşımızda.

Superman, Wonder Woman, Batman gibi çizgi roman tarihçesindeki popüler kahramanların çarpıtılmış versiyonlarını izlediğimiz The Boys, sahip oldukları şöhret yüzünden artık kontrolden çıkan ve dünyaya faydadan çok zararları dokunan süper kahramanları düzene sokmak, gerekirse de ortadan kaldırmak için CIA önderliğinde kurulan bir ekibin hikayesini anlatıyor. Dizinin ilk sezonunun sonunda olduğu gibi ikinci sezonunun sonunda da büyük bir “cliffhanger” yaşamıştık. Heyecanla beklediğimiz yeni sezonda ekip için olaylar nasıl gelişecek, çok merak ediyoruz açıkçası.

İlk iki sezonunda Karl Urban, Karen Fukuhara, Laz Alonso, Tomer Kapon, Anthony Starr, Dominique McElligott, Jesse T. Usher, Chance Crawford, Simon Pegg ve Jack Quaid gibi isimleri karşımıza çıkaran The Boys’un yeni sezonunda bu isimlere ek olarak Supernatural’dan tanıdığımız Jensen Ackles ile beraber Laurie Holden, Sean Patrick Flanery, Nick Wechsler ve Miles Gaston Villanueva gibi oyuncular da kadroya dahil oluyor. Yeni fragmanda Ackles’ın canlandırdığı Soldier Boy karakterini ilk defa bu kadar detaylı görebiliyoruz. Fragmanda gördüğümüz kadarıyla kendisi dizinin seyrini değiştirme potansiyeli olan karakterlerden biri.

The Boys’un üçüncü sezonunun 3 Haziran tarihinde Amazon’un streaming platformu Prime Video’da yayında olacağını hatırlatalım. Fragman aşağıda.