thor: love and thunder’ın ikinci fragmanı burada

thor: love and thunder’ın ikinci fragmanı burada


8 temmuz'da thor'lamaca


Merakla beklediğimiz Thor: Love and Thunder haricinde Marvel Sinematik Evreni tarihinde tanıtımına bu kadar kısa süre kala başlayan bir yapım olmamıştır herhalde. Sebebini bilemiyoruz ama filmin ilk fragmanı sadece birkaç hafta önce, vizyona üç ay gibi kısa bir süre kalmışken gösterildi. İkinci fragman ise geçtiğimiz saatlerde gerçekleşen NBA Batı Konferansı play-off’ları sırasında izleyicilerin karşısına çıktı.

Bir önceki Thor filmi Ragnarok’un da yönetmeni olan Taika Waititi’nin tekrar kamera arkasına geçtiği Thor: Love and Thunder, seksenlerin synthwave/retrowave kültüründen fırlamış gibi görünüyor. Filmdeki olaylar Avengers: Endgame’in bıraktığı yerden başlayacak ve adından da anlaşılacağı üzere romantik bir süper kahraman hikayesi etrafında şekillenecek. Seride Natalie Portman’ın canlandırdığı Jane Foster karakterini ilk defa The Mighty Thor’a dönüşmüş olarak izleyeceğiz. Ayrıca Guardians of the Galaxy ekibi de ilk defa bir Thor filminde görünecek. Ve tabii ki bu fragman, bizler Christian Bale’in canlandırdığı Gorr the God Butcher’la ilk kez tanıştırıyor.

Thor: Love and Thunder’ın senaryosunu yönetmen koltuğunda da oturan Waititi ile beraber Jennifer Kaytin Robinson kaleme almış. Orta çaplı bir yıldızlar geçidine sahip oyuncu kadrosunda ise Chris Hemsworth ve Natalie Portman ile birlikte Christian Bale, Russell Crow, Matt Damon, Tessa Thompson, Chris Pratt, Luke Hemsworth, Karen Gillan, Dave Bautista ve Pom Klementieff gibi isimler yer alıyor.

8 Temmuz’da gösterimini yapacak Thor: Love and Thunder’ın yeni fragmanı için aşağı alabiliriz.