uma thurman ve kızı maya hawke, ilk defa rol arkadaşı olacaklar

uma thurman ve kızı maya hawke, ilk defa rol arkadaşı olacaklar


the kill room


Stranger Things’in üçüncü sezonuyla hayatımıza giren, hemen ardından son Quentin Tarantino filmi Once Upon a Time in… Hollywood, Mainstream ve Fear Street: 1994 gibi yapımlarda karşımıza çıkan, üstüne bir de ilk albümü Blush ile müzik dünyasına atılıp 10 parmağındaki 10 marifeti konuşturan Maya Hawke, merakla beklediğimiz kara komedi filmi The Kill Room’un oyuncu kadrosuna katıldı. İşin güzel ve özel tarafı şu ki; Hawke, annesi Uma Thurman ile beraber ilk defa aynı yapımda rol alacak.

Thurman ve Hawke haricinde Samuel L. Jackson, Joe Manganiello, Debi Mazar ve Larry Pine gibilerinin de kadrosunda yer aldığı The Kill Room; bir tetikçi, tetikçinin patronu ve bir sanat simsarı etrafında şekillen kara komik bir suç hikayesini anlatacak. Filmin konusu ise kısacası şu şekilde: Yanlış giden bir para aklama operasyonu bahsi geçen tetikçiyi kaza eseri sanat dünyasına çekince yer altı dünyası ve sanat dünyası arasında ortaya çıkan şiddetli anlaşmazlıklar bu üç karakteri bir araya getirir. Filmde tetikçiyi Manganiello, tetikçinin patronunu Jackson, sanat simsarını ise Thurman canlandıracak. Diğer isimlerin rolleri şimdilik belirtilmemiş. Annesi ile benzerliğini ele alırsak Hawke ve Thurman ikilisinin anne-kız rollerinde karşımıza çıkması ihtimaller dahilinde.

Yapımına önümüzdeki günlerde başlanacak The Kill Room’un yönetmen koltuğunda 2020 yapımı Friendsgiving’in yönetmeni Nicol Paone oturacak. Senaryoyu ise Jonathan Jacobson kaleme alacak. Film, Jacobson için ilk uzun metraj deneyimi olacak ayrıca.

The Kill Room için şimdilik bir vizyon tarihi belirtilmemiş.