yeni kendrick lamar albümü duble albüm olacak gibi

yeni kendrick lamar albümü duble albüm olacak gibi


mr. morale & the big steppers


Birkaç hafta önce Kendrick Lamar’ın yeni albümünün yolda olduğunu resmen öğrenmiştik. Henüz şarkı listesi paylaşılmayan Mr. Morale & The Big Steppers’a dair bilgilerimiz şimdilik sınırlı. Albümün sadece adını, etiketini taşıyacağı plak şirketini ve çıkış tarihini biliyoruz. Geçtiğimiz gün ise 13 Mayıs’ta yayınlanacak yeni uzun çalardan güzel bir haber daha geldi.

Pulitzer ödüllü rapçinin albüm duyurusunu yaptığı oklama.com isimli web sitesini kurcalamaya devam eden hayranlar, geçtiğimiz gün sitede yeni bir klasör ile karşılaştı. Klasöre giriş yaptığınızda hemen yukarıdaki görsel karşınıza çıkıyor. Görselde görüldüğü üzere albümün adını taşıyan bir kitap ile üzerlerinde Morale ve Steppers yazılı iki disk yer alıyor. Bu da akıllara tek bir düşünceyi getiriyor. Anladığımız kadarıyla yeni Kendrick Lamar albümü, duble bir albüm olacak.

Önceki albümlerinde 12-16 şarkıya yer veren Lamar’ın yeni albümü Mr. Morale & The Big Steppers’ta kaç şarkı yer alır, kestiremiyoruz doğrusu. 18? 20? 30? Gönder gelsin Kenny, 13 Mayıs’ı beklemeye devam.