yeni star wars dizisi andor’un fragmanına bir alkış alabilir miyiz?

yeni star wars dizisi andor’un fragmanına bir alkış alabilir miyiz?


senciyiz andor senci


Bugün Obi-Wan Kenobi’nin ilk iki bölümü Star Wars severlerle nihayet buluştu. Buluşmadan önceki gün ise bambaşka Star Wars yapımlarından bir dolu haberi beraberinde getirdi. Bu haberlerin belki de en heyecan verici olanı Andor dizisinden geldi.

Yakın dönemde beyaz perdede gösterilen Star Wars yapımları arasında en beğenilenlerden biri olan Rogue One’ın beş sene öncesini anlatacak Andor’da -başrol yani Cassian Andor- olarak yine Rogue One’da aynı rolü üstlenen Diego Luna karşımıza çıkacak. Gerilim ve casusluk temalı bir yapım olarak izleyicilerle buluşmaya hazırlanan Andor’da İmparatorluğun yükseliş yılları, Andor’un yaşadığı gezegenin yıkımı ve Rebellion’ın ilk dönemleri anlatılacak.

Dizinin heyecanı doruklara çıkaran ilk fragmanıyla beraber iki güzel haber geldi. Bu haberlerden birincisi, Andor’un 12 bölümlük birinci sezonunun ilk iki bölümüyle 31 Ağustos’ta başlayacak olması. İkinci güzel haberse dizinin yine 12 bölümlük devam sezonu için sonbaharda çalışmaların başlayacak olması. Üstelik ikinci sezonun çok ara vermeden 2023 yılında izleyicilerle buluşacağı da açıklandı. Yani önümüzdeki aylarda Andor’a doyacağız resmen.

Andor’un oyuncu kadrosu da heyecan verici açıkçası. Luna’yı başrolde izleyeceğimiz dizide Stellan Skarsgård, Fiona Shaw, Adria Arjona, Denise Gough, Alex Lawther, Kyle Soller, Genevieve O’Reilly ve Anton Valensi gibi isimler de yer alıyor. Dizinin ilk fragmanını izlemek isterseniz aşağı alalım.

Şöyle bir poster de geldi ayrıca: