10 parmağında 10 marifet maya hawke’tan bir albüm daha geliyor

10 parmağında 10 marifet maya hawke’tan bir albüm daha geliyor


moss


Uma Thurman ile Ethan Hawke’un kızı olsa da kendisini genelde sinema/televizyon ve müzik dünyasında sergilediği marifetleriyle andığımız Maya Hawke, bir uzun çalar daha yayınlamaya hazırlanıyor.

2020’de ilk albümü Blush’ı kulaklarımıza servis eden ve hiç de fena olmayan geri dönüşler alan Hawke’un ikinci albümü Moss adını taşıyor. Blush’ta olduğu gibi yine folk rock ve country esintileri alacağımız Moss’ta toplam 13 şarkı yer alacak. Bu 13 şarkıdan Thérèse, albümün ilk teklisi olarak yayınlandı bile. Hawke’un şarkı için esin kaynağı Met müzesinde sergilenen aynı isimdeki eser olmuş.

Genç oyuncunun yer alacağı sıradaki sinema projeleri arasında yeni Wes Anderson filmi Asteroid City, Bradley Cooper’ın Leonard Bernstein biyografik filmi Maestro ve annesi Uma Thurman ile beraber rol alacağı The Kill Room gibi yapımlar var. Bu yapımların yayın tarihleri şimdilik pek yakın değil. Moss ise çok yakınımızda; 23 Eylül’de yayında olacak. İlk tekli Thérèse ile beraber albümün şarkı listesi ve kapak görseli gibi detaylarını hemen aşağı bıraktık.

Moss:

01. Backup Plan
02. Bloomed into Blue
03. Hiatus
04. Sweet Tooth
05. Crazy Kid (feat. Will Graefe)
06. Luna Moth
07. South Elroy
08. Thérèse
09. Sticky Little Words
10. Over
11. Restless Moon
12. Driver
13. Mermaid Bar