amc patronu daha fazla breaking bad spin-off’u istiyor

amc patronu daha fazla breaking bad spin-off’u istiyor


patron çıldırmakta haklı


Efsane seri Breaking Bad’e 2013 yılında veda ettik; en az kendisi kadar -hatta birçoğuna göre daha fazla- efsaneleşen spin-off serisi Better Call Saul ise 2015’te başlayan serüvenini önümüzdeki Ağustos ayında noktalamış olacak. Better Call Saul, BrBa evreninden karşımıza çıkan muhtemelen son yapım olacak. En azından evrenin yaratıcıları Vince Gilligan ve Peter Gould’un geçen sene yaptığı açıklamaları bunu işaret ediyor. BrBa evrenine ev sahipliği yapan AMC kanalı ise bu dünyada geçen hikayelere daha fazla yer vermeye dünden razıymış.

AMC Studios başkanı Dan McDermott, Variety’e verdiği röportajda yeni bir Breaking Bad spin-off’u istediğini belirtiyor. “Size şunu diyebilirim ki; Vince ve Peter’ı bu evreni devam ettirmeleri konusunda teşvik etmek için elimden ne geliyorsa yaparım. Kapımız her zaman açık ve Vince, Peter ya da Sony’de çalışan diğer arkadaşlardan ‘Sanırım bu evrende geçecek bir başka projemiz daha var.’ cümlesini duyabileceğim bir telefon çağrısını dört gözle bekliyorum.” sözlerini söylemiş McDermott.

BrBa evreninde geçecek herhangi bir işe sadece AMC değil, hayranlar da fazlasıyla hevesli gibi. Her bir karakterin başlı başına ilgi çekici bir hikayeye sahip olduğu bir evrenden bahsediyoruz sonuçta. (bkz: Mike Ehrmantraut) Bu evrenden çıkacak hikayelerin ucu bucağı yok. Ancak Vince Gilligan ve Peter Gould, Albuquerque’yi tekrar ziyaret etmek ister mi, pek emin değiliz.