angelina jolie bir kez daha yönetmen koltuğunda

angelina jolie bir kez daha yönetmen koltuğunda


without blood


Son yıllarda First They Killed My Father ve By the Sea gibi filmlerle oyunculuğu kadar yönetmenliğiyle de andığımız Angelina Jolie, bir yeni film için tekrar kamera arkasına geçiyor.

Jolie’nin çekimlerine İtalya’da başladığı Without Blood isimli film, Alessandro Baricco’nun aynı isimli çok satan romanından uyarlanıyor. Başrollerinde Salma Hayek ile Demián Bichir’i izleyeceğimiz Without Blood, terkedilmiş küçük bir İtalyan kasabasında yaşayan, Nina isimli bir kadının etrafında şekillenecek ve savaş, travma, anı ve iyileşmek hakkında “evrensel acı gerçekler”i irdeleyecek. Jolie, Baricco’nun desteğiyle senaryosunu da kaleme aldığı film hakkında “Elimizdeki bu çok özel metni filme çekmek için İtalya’da bulunmaktan ve Alessandro Baricco’nun savaşa duygusal ve şiirsel bir şekilde yaklaştığı bu eşsiz eserini uyarlamada görevlendirildiğim için onur duyuyorum.” sözlerini söylemiş.

Jolie, kurucusu olduğu The Apartment Pictures isimli yapım şirketiyle Without Blood’a yapımcı olarak da katkıda bulunacak. Filmin vizyon tarihine dair şimdilik bir duyuru bulunmuyor.