bir gece ansızın yeni drake albümü

bir gece ansızın yeni drake albümü


honestly, nevermind


İçeriğinden çok kapak görseliyle sıkça anılan son Drake albümü Certified Lover Boy’un yayınlanmasının üzerinden bir sene bile geçmemişken, bir gece ansızın Drake’ten yeni bir albüm geldi. Honestly, Nevermind isimli yeni albüm, dijital dinleme servislerinde erişilebilir durumda.

Honestly, Nevermind’ın duyurusu ilk olarak Drake’in Instagram hesabı üzerinden yaklaşık 10 saat önce yapıldı. Duyurudan birkaç saat sonra ise saatler 00.00’ı vurduğunda albüm dinlemeye açıldı. Enteresan bir yayın tercihi gibi görünse de son yıllarda büyük isimlerde sıkça gördüğümüz için bizde pek de şaşırtıcı bir etki yaratmadı aslında.

Kapak görselini yukarıda görebileceğiniz 14 şarkı ve 52 dakika uzunluğundaki Honestly, Nevermind’da Black Coffee, Gordo, Alex Lustig ve Beau Nox gibi prodüktörler görev almış. Albümdeki birkaç şarkıda Kongolu sanatçı Mukengerwa “Tresor” Riziki vokaliyle katkıda bulunmuş Drake’e. Konuk listesindeki tek isim ise 14 numaralı Jimmy Cook’s’ta adı geçen 21 Savage.

Honestly, Nevermind sadece bir tık uzağınızda.

Albümün 2 numaralı şarkısı Falling Back için bir müzik videosu paylaşılmış ayrıca. Director X‘in yönetmen koltuğunda oturduğu videoyu izlemek isterseniz aşağı alabiliriz.