brad pitt emekli mi oluyor?

brad pitt emekli mi oluyor?


buna hazır değiliz


Hollywood’un hiç tartışmasız aktif olarak en büyük yıldızlarından biri olan Brad Pitt, geçtiğimiz günlerde GQ’ya verdiği röportajda olay demeçlere yer verdi. Görünen o ki Pitt, yakın zamanda oyunculuktan emekli olmayı düşünüyor gibi.

Birçok akranına kıyasla son yıllarda az ama öz filmlerde rol alan Pitt, Quentin Tarantino’nun son filmi Once Upon a Time in… Hollywood ile oyunculuk dalında ilk Oscar heykelciğine uzanmıştı. Hatta Tarantino, birkaç röportajda verdiği demeçlerde Pitt’in eşsiz bir yeteneğe sahip olduğunu filmin çekimleri sırasında fark ettiğini dile getirmişti. Bu başarısını David Leitch imzalı Bullet Train ve Damien Chazelle’in dönem draması Babylon gibi önümüzdeki birkaç ayda vizyona girecek filmlerle de devam ettirecek gibi gözüken Pitt, GQ’ya verdiği röportajda “Kariyerimin son demlerinde olduğumu düşünüyorum; belki bu sene, belki de önümüzdeki sene olacak bu.” şeklinde bir cümleyle emekliliğine yaklaştığını belirtmiş.

Pitt, sinemadaki başarısını son birkaç yılda sadece oyuncu olarak değil yapımcı olarak da devam ettirdi. Kurucusu olduğu Plan B şirketinin yapımını üstlendiği Moneyball ve The Big Short gibi filmlerle Oscar’a aday olan efsane oyuncu, 2014 yılında yine yapımcısı olduğu 12 Years a Slave ile En İyi Film dalında ilk Oscar’ını kazanmıştı. Pitt’in önünde şimdilik bu sene vizyona girecek Bullet Train ve Babylon haricinde henüz prodüksiyon öncesi aşamada olan isimsiz Jon Watts filmi var. Bu projenin ardından kendisini başka bir yapımda izleme şansı bulur muyuz bilemiyoruz ancak röportajdaki açıklamalardan anladığımız kadarıyla bunun gerçekleşmesi zor gibi görünüyor. Kalplerimiz kırık.