dakota johnson ve sydney sweeney’li madame web’e bir yıldız daha eklendi

dakota johnson ve sydney sweeney’li madame web’e bir yıldız daha eklendi


emma roberts in


Sony’nin kendi Marvel Sinematik Evreni diyebileceğimiz Spider-Verse için duyurduğu son projelerden Madame Web’in oyuncu kadrosu şekillenmeye devam ediyor.

Spider-Man çizgi romanlarında örümcek ağına benzer bir yaşam destek ünitesi ile hayatını devam ettiren Madame Web, hem psişik güçlere sahip olmasıyla hem de genç Spidey’lere yol göstermesiyle bu evrenin Doctor Strange’i olarak tanımlanıyor. Başrolünde Dakota Johnson’ı izleyeceğimiz filmde Euphoria yıldızlarından Sydney Sweeney ile Celeste O’Connor, Isabela Merced ve Tahar Rahim gibi isimlerin de rol alacağını daha evvelden öğrenmiştik. Bugün paylaşılan bir habere göre American Horror Story, Nerve ve Scream Queens gibi yapımlarda karşımıza çıkan Emma Roberts da Madame Web’in kadrosuna katılmış. Roberts’ın filmde canlandıracağı karaktere dair şimdilik bir detay yok.

S.J. Clarkson’ın yönetmen koltuğunda oturacağı Madame Web’in uyarlama senaryosunu Matt Sazama, Kerem Sanga ve Burk Sharpless gibi yazarlar kaleme alacak. Filmin vizyon tarihi şimdilik 13 Ocak 2023 olarak görünüyor.