editors yeni üyesiyle ve yeni şarkısıyla yeni albümünü duyurdu

editors yeni üyesiyle ve yeni şarkısıyla yeni albümünü duyurdu


editors + blanck mass = ebm


Post-punk revival’ın bayrak taşıyıcılarından Editors, dört yılın ardından yeni bir albümle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

2018 çıkışlı Violence’ı takiben gelecek EBM isimli yeni albüm için Editors üyeleri fazlasıyla heyecanlı. Zira albüm, grubun en yeni üyesi Blanck Mass aka Benjamin John Power eşliğinde kaydedilen ilk Editors albümü. EBM’in adını oluşturan iki unsur var. Bunlardan biri Editors’ın ve Blanck Mass’in baş harflerinden, diğeri ise grubun yeni albümü için çokça etkilendiği Electronic Body Music’in baş harflerinden oluşuyor.

EBM’de Nisan ayında dinlemeye açılan Heart Attack ve geçtiğimiz gün yayınlanan Karma Climb gibi tekliler de dahil olmak üzere toplam dokuz şarkı yer alacak. Grubun sözcüsü Tom Smith, Heart Attack’in takıntılı bir aşk şarkısı olduğunu açıklamıştı daha önce. Karma Climb ise dünyada olup bitenlerden ve insanların düşüncelerinden kaçmaktan alınan hazla alakalı bir şarkıymış. Şarkıyla beraber bir müzik videosu da geldi ayrıca. Videonun yönetmenliğini Justin ve James Lockey kardeşlerden oluşan Hand Held Cine Club üstlenmiş.

Play It Again Sam etiketiyle yayınlanacak EBM’in çıkış tarihi 23 Eylül. Albümün şarkı listesi ve kapak görseli gibi detaylarını yeni tekli Karma Climb ile beraber hemen aşağıdan bulabilirsiniz.

EBM:

  1. Heart Attack
  2. Picturesque
  3. Karma Climb
  4. Kiss
  5. Silence
  6. Strawberry Lemonade
  7. Vibe
  8. Educate
  9. Strange Intimacy