ezra miller artık the flash’i canlandırmayacak

ezra miller artık the flash’i canlandırmayacak


geç ve güç alınmış bir karar


Son yıllarda art arda çıkan skandal haberlerden sonra kariyerinin akıbeti merak konusu olan Ezra Miller’a ilk darbe Warner Bros.’tan geldi. Miller, artık The Flash’i canlandırmayacak.

Miller’ın skandallarının hangi birini saysak, bilemiyoruz. Birkaç ay önce Hawaii’de bir karaoke barda saldırgan tavırları yüzünden tutuklanan Miller, çok kısa süre geçmeden bu sefer de bir kadına sandalye fırlattığı için yine Hawaii’de tutuklanmıştı. Daha sonra ise Miller’ın reşit olmayan bir kıza alkol, esrar ve LSD gibi uyuşturucu maddeler sağladığı, kendisinin 23 yaşındayken o zamanlar 12 yaşında olan Tokata Iron Eyes adındaki kızı istismar ettiği ve şu an 18 yaşında olan kızın ailesinin Miller için uzaklaştırma davası açtığı ortaya çıktı. Geçen hafta gelen bir haber ise -geç de olsa- Warner Bros. için bardağı taşıran son damla olmuş gibi görünüyor. NME’de yer alan habere göre Miller’ın komşusu olan 12 yaşında bir çocuk ve annesi, oyuncunun kendilerine olan davranışlarından korktukları gerekçesiyle Miller’a karşı bir uzaklaştırma talebinde bulunmuş.

Deadline’ın aktardığı habere göre Warner Bros Discovery CEO’su David Zaslav, Miller’ın basında ortaya çıkan kötü namı ile nasıl baş edeceğini artık bilemiyormuş ve oyuncuyu Warner Bros. çatısı altında tutmak istemiyorlarmış. The Flash filminin çekimleri Ekim ayında tamamlandı ve şu an Haziran 2023’te vizyona girmek üzere post-prodüksiyon aşamasında. Bu film, Miller’ın The Flash rolünde göründüğü son yapım olacak. Miller, bu kararla büyük ihtimalle bir başka Warner Bros. serisi olan Fantastic Beasts’ten de çıkarılmış oldu.

Hayli geç gelen bu karar sonrasında Miller’ın kariyerinin akıbeti pek de iyi gitmeyecek gibi görünüyor.