festival gibi bişi’de 1 bilet alana 1 bilet bedava dampingi

festival gibi bişi’de 1 bilet alana 1 bilet bedava dampingi


patron çıldırdı


Canımız etkinliğimiz Festival Gibi Bişi’ye şunun şurasında sadece dokuz gün gibi kısa bir süre kaldı. Heyecanımız yüksek. Heyecanımızı daha da yükselten şahane bir haber ise geçtiğimiz gün Klein Entertainment’tan geldi. Caribou, Seda Erciyes, Nova Norda, Club Bangkok, Jonas Saalbach ve Avangart Tabldot ile buluşacağımız Festival Gibi Bişi’ye de ev sahipliği yapan Klein Phönix Park’ta bir bilet alana bir bilet Klein Entertainment’tan! Gelin, bu güzel haberden hemen aşağıda detaylıca bahsedelim. “Gerek yok, ben +1’li biletimi alıp kaçayım.” diyenleri Festival Gibi Bişi biletleri için BURAYA, Klein Phönix Park’ta gerçekleşecek diğer etkinliklerin biletleri içinse ŞURAYA alalım.

Eşe dosta hiç düşünmeden paylaşmanız gereken bu müthiş kampanyayı direkt birinci ağızdan anlatalım. Ne diyor Klein Entertainment? 9 Haziran saat 20.00’den itibaren diyor, çeşitli Klein etkinliklerinden birine bir bilet alırsanız diyor, bir bilet de bizden hediye diyor. Bu kadar basit yani. Bir bilet sen alıyorsun, diğerini Klein veriyor. Ayrıca bu kampanyalı etkinliklere sadece Klein Phönix Park’ta gerçekleşecek olanlar değil, Klein Entertainment’ın Pera’daki mis gibi çatı bahçeli durağı Klein Garten ve Alaçatı Çark Plajı’ndaki sahil kenarı Sommer Klein’da gerçekleşecek olanlar da dahil. Yani sadece Festival Gibi Bişi değil, Gioli & Assia, Dixon, ELI&FUR, Sasha, Eli Iwasa, The Avener, SKALA, Kadosh, EDE ve Oliver Koletzki gibi etkinliklere de bir bilet aldığınız takdirde bir bilet bedava. Fakat Festival Gibi Bişi için elinizi çabuk tutmanızda fayda var çünkü kampanya sadece 150 adetle sınırlı.

Ne diyelim… Böyle kampanya zor bulunur açıkçası. Klein Entertainment’a bu yaza güzel bir merhaba dedirttiği için teşekkür ediyoruz. Festival Gibi Bişi biletleri için BURAYA, Klein Phönix Park’taki diğer etkinliklerin biletleri için BURAYA, Klein Garten’da gerçekleşecek etkinliklerin biletleri içinse BURAYA koşmanızı ve eşe dosta güzel bir sürpriz yapmanızı tavsiye ediyoruz.