foo fighters, taylor hawkins için anma konserleri düzenliyor

foo fighters, taylor hawkins için anma konserleri düzenliyor


rip taylor…


Zamansız ölümüyle sadece Foo Fighters hayranlarını değil, tüm müzik camiasını yasa boğan Taylor Hawkins’i kaybetmemizin ardından iki buçuk ay gibi bir süre geçti. Bu süre zarfında birçok sanatçı ve gruptan birçok konserde Hawinks’i anmak için Foo Fighters şarkıları çalınıp söylendi. Şimdi ise bizzat Foo Fighters, Hawkins’i anmak adına konserler düzenliyor.

FF üyelerinin Hawkins’in ailesi ile beraber düzenlediği anma konserleri iki etkinlikten oluşacak. Bu etkinliklerin ilki 3 Eylül tarihinde Londra’nın meşhur Wembley Stadyumu’nda, ikincisi ise 27 Eylül’de Los Angeles’taki Kia Forum’da düzenlenecek. Konserlerin ilerleyen günlerde Foo Fighters tarafından duyurulacak line-up’larında Hawkins’in hem akranlarından hem de idollerinden oluşan birçok isim yer alacak.

Taylor Hawkins’in eşi Alison Hawkins, ünlü davulcunun ölümünün ardından konser duyurusu vesilesiyle ilk defa açıklama yaparak şu sözleri Hawkins’in hayranları için paylaştı:

“Sevgili Taylor’ımıza gösterdikleri sevgi için dünyadaki bütün Foo Fighters ve Taylor Hawkins hayranlarına yürekten minnetimi ve hayranlığımı sunuyorum. Gösterdiğiniz şefkat bu tarifi zor yas süreci boyunca ben ve ailem için paha biçilemez bir teselli oldu.

Taylor’ın eşi olarak ve çocuklarımız adına sizin onun ne için ne kadar değerli olduğunuzu ve bütün canlı performansları boyunca sizi büyülemeye kendini ne denli adadığını paylaşmak istiyorum. Taylor, Foo Fighters’ın parçası olmaktan onur duydu ve grup ile geçirdiği 25 yılın her dakikasında hayallerindeki role sahip olduğunun kıymetini bildi. Foo Fighters üyelerini ve grupla bağı olan herkesi ailemiz olarak bildik.

Taylor’ın sevecen ruhu ve müziğe olan yürekten sevgisi, diğer müzisyenlerle yaptığı iş birlikleriyle ve katkıda bulunduğu şarkılarla sonsuza kadar yaşamaya devam edecek.

Onu anmak adına, Taylor’ın bize bıraktığı mirası ve müziği onurlandırma görevi onu çok seven bizlere düşüyor.

Gösterdiğiniz sevgi ve ilgi için hepinize tekrar teşekkür ederim. Taylor her birinizi çok sevdi, biz de sizi çok seviyoruz.

Minnettarlığımı sunarım,

Alison Hawkins.”