guillermo del toro, cabinet of curiosities ile korku salmaya hazır

guillermo del toro, cabinet of curiosities ile korku salmaya hazır


kadro harika, yönetmenler şahane


Son olarak yıldız kadrolu Nightmare Alley ile sıkça andığımız veteran yönetmen Guillermo del Toro’nun Netflix çatısı altında hazırladığı korku antoloji serisi Guillermo del Toro’s Cabinet of Curiosities, dün gerçekleşen Geeked Week etkinliğinde ilk defa boy gösterdi.

Twilight, A Girl Walks Home Alone At Night, The Bad Batch, The Babadook, The Nightingale, Cube, The Empty Man ve The Vigil gibi filmlerin kamera arkasında duran isimlerden oluşan bir yönetmen kadrosuna sahip olan antoloji serisi, farklı tarzlarıyla geleneksel korku filmlerine kafa tutan birbirinden bağımsız sekiz bölümden oluşacak. Jennifer Kent, Panos Cosmatos, David S. Goyer, Regina Corrado, Emily Carroll ve Mika Watkins’in senarist kadrosunda yer aldığı serinin iki bölümünün hikayesi bizzat del Toro tarafından gelecek.

Dizinin oyuncu kadrosuna ise ayrı bir parantez açmamız gerekiyor. Harry Potter serisinin Ron Weasley’si Rupert Grint, The Walking Dead’in Rick’i Andrew Lincoln, mizahşör Eric André ve Gaspar Noé imzalı Climax’te karşımıza çıkan Sofia Boutella gibi isimlere ek olarak Essie Davis, Luke Roberts, Ben Barnes, Crispin Glover, Tim Blake Nelson ve Peter Weller gibileri de dizinin oyuncu kadrosunda yer alıyor.

Guillermo del Toro’s Cabinet of Curiosities için şimdilik herhangi bir yayın tarihi duyurulmasa da dizinin önümüzdeki Halloween’de Netflix’te yayında olacağını düşünüyoruz. Tadımlık fragmanı izlemek isterseniz buyurunuz.