jodie foster’lı yeni true detective sezonunun kadrosu şekillenmeye başladı

jodie foster’lı yeni true detective sezonunun kadrosu şekillenmeye başladı


jodie foster’lı olduğunun altını çizelim


Üçüncü sezonuyla 2019’da ekranlara gelen HBO harikası True Detective’in yepyeni bir kreatif ekiple oluşturulmaya başlanan dördüncü sezonundan sıcak haberler gelmeye devam ediyor. Jodie Foster’ı başrolde izleyeceğimiz yeni sezonun oyuncu kadrosu yavaş yavaş şekillenmeye başladı.

1975 yılından beri ilk defa bir televizyon yapımında rol almaya hazırlanan Foster’ı tekrar bir dedektif rolünde, üstelik True Detective’de bir dedektif rolünde göreceğimiz için heyecanlıyız. Kendisi dizide Liz Danvers isimli bir karakteri canlandıracak. Dedektif Liz Danvers ve ortağı Evangeline Navarro, Alaska eyaletinde bir araştırma istasyonunda görevli altı adamın hiçbir iz bırakmadan ortadan kaybolmasını çözmeye çalışacak. Dizide Evangeline Navarro karakterine hayat verecek ve Foster ile karşılıklı rol alacak isimin 2021 yapımı Catch the Fair One filmi ile Hollywood’a atılan Kali Reis’in olacağı bugün resmi kaynaklar tarafından duyuruldu.

True Detective’in ilk üç sezonunda yaratıcı ve yazar olarak Nic Pizzolatto ve Cary Joji Fukunaga ikilisi görev almıştı. True Detective: Night Country adıyla ekranlara gelmeye hazırlanan dördüncü sezonda ise bu görevi 2017 yapımı Tigers Are Not Afraid ile Neil Gaiman, Guillermo del Toro ve Stephen King gibi yazar ve yönetmenlerden övgüler toplayan Issa López ve Moonlight, If Beale Street Could Talk ve The Underground Railroad gibi yapımların Oscar ödüllü yazar/yönetmeni Barry Jenkins üstlenecek.

True Detective: Night Country‘nin yayın tarihine dair şimdilik bir detay yok ancak çekimlerin çok yakın zamanda İzlanda’da başlayacağı kulaklarımıza gelen bilgiler arasında.