kendrick lamar’dan yine rekor, yeni rekor

kendrick lamar’dan yine rekor, yeni rekor


kral adamsın kendrick


Şu aralar taş gibi yeni albümü Mr. Morale & the Big Steppers ile sık sık andığımız rap üstadı Kendrick Lamar, dün itibarıyla yeni bir rekora imza atmış oldu.

Kimilerine göre Lamar’ın diskografisindeki en iyi albüm olarak sayılan good kid, m.A.A.d city, yayınlanışının üzerinden neredeyse 10 sene geçmesine rağmen hala Billboard listesinde duruyor. King Kendrick’in yeni rekoru da bununla alakalı zaten. Bir süredir Billboard 200 listesinin 17. sırasına tekrar yükselmiş durumda olan albüm, listede 500 hafta geçirerek böylesine zorlu bir rekoru kıran ikinci rap albümü olmuş oldu. Rekor sahibi birinci albümü tahmin etmişsinizdir belki? Yine de çıkaramayanlar için paylaşalım; Eminem’in 2005 çıkışlı Curtain Call: The Hits isimli toplama albümü.

Son Lamar albümü Mr. Morale & the Big Steppers da 2022 yılında ilk haftasında şimdiye kadar en çok satış yapan albüm olmuştu. Bir hafta sonra yayınlanan Harry Styles imzalı Harry’s House ise ilk haftasında yaklaşık 500.000 kopya satış sayısına ulaşarak bu rekorun güncel sahibi oldu.