kristen stewart’ın yeni filminde kendisine eşlik edecek isim belli oldu

kristen stewart’ın yeni filminde kendisine eşlik edecek isim belli oldu


katy o’brian


Önce Spencer, sonra Crimes of the Future ile -ilk Oscar ödülünü teğet geçse de- harika bir sezon geçiren Kristen Stewart’ın rol alacağı bir sonraki uzun metraj projesinden yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Filmde Stewart ile karşılıklı rol alacak isim belli oldu.

2019 yapımı ilk beyaz perde filmi Saint Maud ile sinema camiasından övgüler toplayan Rose Glass’ın yönetmen koltuğunda oturduğu Love Lies Bleeding isimli romantik gerilim türündeki film, hayatının ve davranışlarının steroid kullanımı sonucunda başkalaştığını fark eden vücut geliştirme şampiyonu bir kadının etrafında şekillenecek ve ego, arzu ve Amerikan rüyası gibi temalar üzerinde duracak. Filmde bahsi geçen bu kadın karakteri Stewart canlandıracak. Stewart ile karşılıklı rol alacak ismin ise The Mandalorian, Black Lightning ve Z Nation gibi dizilerle tanınan Katy M. O’Brian’ın olacağı duyuruldu.

Bu ikiliye ek olarak filmin oyuncu kadrosunda yer alacak isimler de hiç fena değil. Son olarak Top Gun: Maverick ve The Lost Daughter’da izleyicilerin karşısına çıkan usta oyuncu Ed Harris; The Neon Demon ve Too Old to Die Young gibi NWR işlerinde boy gösteren Jena Malone; Now You See Me serisinin yıldızı Dave Franco ve Dickinson dizisiyle tanınan Anna Baryshnikov gibi isimler de filmde Stewart ve O’Brian ikilisine eşlik edecek.

Kailteli bağımsız filmlerin adresi A24’un arkasında durduğu Love Lies Bleeding’in vizyon tarihine dair şimdilik bir detay yok. Filmin önümüzdeki sene gösterime girmesi bekleniyor.