lana del rey’den father john misty’e kıyak cover

lana del rey’den father john misty’e kıyak cover


buddy’s rendezvous


Mizahşör indie’cimiz Father John Misty’nin bu sefer mizahtan uzak, kasvetli tonlar taşıyan son albümü Chloë and the Next 20th Century, Nisan ayında kapımızı çalmıştı. Uzun bir süre beklediğimiz albümü seve seve bağrımıza bastık, sık sık döndürüp dinlemeye devam ediyoruz hala. Bugün ise albümdeki şarkılardan birine farklı bir yorum geldi. Yorumu yapan isim Lana Del Rey.

Chloë and the Next 20th Century’nin sınırlı sayıda satışa sunulan fiziksel deluxe formatında 7 inçlik bir plak da yer alıyor. Çift taraflı bu plağın ön yüzünde Lana Del Rey’in albümün beş numaralı şarkısı Buddy’s Rendezvous için hazırladığı cover bulunuyor. İşbu cover bugün bizzat Father John Misty tarafından yayınlandı. Ayrıca yine aynı şarkının orijinal versiyonu için Emma Elizabeth Tillman yönetmenliğinde çekilen bir video da paylaşıldı.

Bahsettiğimiz bu 7 inçlik plağın arka yüzünde Jack Cruz mahlasıyla sinema dünyasının yaşayan efsanesi David Lynch’in cover’ladığı bir Father John Misty şarkısı daha yer alıyor. Bu cover’ı ne zaman dinleme şansı buluruz bilemiyoruz ama Lana Del Rey yorumuyla Buddy’s Rendezvous sadece bir tık uzağınızda.