yeni nathan fielder dizisiyle hayatın önemli anlarına hazırlanma 101 dersi

yeni nathan fielder dizisiyle hayatın önemli anlarına hazırlanma 101 dersi


the rehearsal


2013-2017 yılları arası Comedy Central’da yayınlanan Nathan for You isimli belgesel-komedi-realite gibi türleri buluşturduğu dizisiyle akranlarından sıyrılıp kendine has bir mizah sergileyen Nathan Fielder, yine enteresan bir projeyle bu sefer HBO’da izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

The Rehearsal isimli diziden henüz bir fragman veya -bir poster dışında- herhangi bir görsel paylaşılmamış. Diziye dair bildiklerimiz sınırlı. Sinopsis ise tam da Nathan Fielder’lık bir işin yolda olduğunun sinyalini veriyor: “Altı bölümlük dizi, bir adamın günlük hayatın belirsizlikleri için aşabileceği mesafeye değiniyor. Fielder; bir inşaat ekibi, çok sayıda oyuncu ve görünüşe bakılırsa sınırsız kaynaklar eşliğinde sıradan insanlar için özenle tasarladığı simülasyonlarda “prova yaparak” bu insanlara hayatlarının büyük anlarına hazırlanmaları için olanak tanıyor. Yanlış atılan bir adım bütün dünyanızı paramparça edebilir, işi neden şansa bırakasınız?”

Kulağa hayli enteresan gelen The Rehearsal, şimdiden merakımızı gıdıklamaya başladı. Dizi 15 Temmuz’da ilk bölümüyle yayınlanmaya başlayacak. Öte yandan, Nathan Fielder’ın yine yaratıcısı olduğu, Uncut Gems ve Good Time’ın senarist/yönetmenleri Safdie Kardeşler ile hazırladığı ve Emma Stone ile başrolü paylaştığı The Curse isimli bir komedi dizisi için de bir süredir hazırlıklar devam ediyor. The Curse’ten de yakın zamanda daha fazla haber almayı umuyoruz.