panic! at the disco’dan yeni albümle dönüş var

panic! at the disco’dan yeni albümle dönüş var


viva las vengeance geliyor


Las Vegaslı pop rock beşlisi Panic! At The Disco, uzun süreli sessizliğini bozdu. Gruptan yeni albüm geliyor, ilk tekli düştü bile.

Son olarak 2018’de Pray for the Wicked’i paylaşan Brendon Urie ve dostları, Viva Las Vengeance isimli yeni albümünü duyurdu. Urie’nin bakış açısıyla Las Vegas’ta büyümek, aşk ve şöhret gibi temaların etrafında şekillenecek albüm, gençliğin tadını çıkarmakla ve anı yaşamakla ilgili sinematik bir müzikal deneyim olarak açıklanmış. Albümle aynı adı taşıyan Viva Las Vengeance isimli şarkı, albümün duyurusu ile beraber müzik videosu eşliğinde yayınlandı. Bu şarkıyla beraber albümde toplamda 12 şarkı yer alacak. 12 şarkının prodüktörlüğü Urie ile beraber Jake Sinclair ve Mike Viola gibi isimlerin imzasını taşıyacak.

Viva Las Vengeance’ın çıkış tarihi 19 Ağustos. Albümün şarkı listesi ve kapak görseli gibi detaylarına aşağı kaydırarak göz atabilirsiniz.

1. Viva Las Vengeance
2. Middle of a Break-up
3. Don’t Let The Light Go Out
4. Local God
5. Star Spangled Banger
6. God Killed Rock And Roll
7. Say It Louder
8. Sugar Soaker
9. Something About Maggie
10. Sad Clown
11. All By Yourself
12. Do It To Death

Yayınlanan ilk tekli ise daha önce de birçok kez Panic! At The Disco ile çalışma fırsatı bulan Brendan Walter yönetmenliğinde çekilen müzik videosu ile beraber hemen aşağıda.