paul walker’ın da artık hollywood walk of fame’de bir yıldızı olacak

paul walker’ın da artık hollywood walk of fame’de bir yıldızı olacak


see you again paul…


2013’te trajik bir kaza ile aramızdan ayrılan Paul Walker, zamansız ölümünün 10. yılında Hollywood’un meşhur kaldırımı Walk of Fame’de bir yıldız ile onurlandırılacak.

Türkçe’ye “Şöhret Yolu” olarak geçen kaldırımda bildiğiniz üzere sanat dünyasında ve popüler kültürde yer etmiş ünlü isimlerin yıldızları bulunuyor. 2500’den fazla yıldızın yer aldığı kaldırımda önümüzdeki sene yıldızına kavuşacak isimler geçtiğimiz gün bizzat Walk of Fame Seçim Kurulu tarafından açıklandı. Seçilen kişiler arasında ölümünden sonra bu onura erişen üç isim bulunuyor. Bu isimler Oscar adayı oyuncu Juanita Moore, 2012’de bir uçak kazasında hayatını kaybeden Meksika asıllı şarkıcı Jenni Rivera ve Paul Walker’dan oluşuyor.

Walk of Fame Seçim Kurulu Başkanı Ellen K, bu sene seçilen isimlerle ilgili “Yıldızları dünyanın en ünlü kaldırımında sergilenecek bu isimlerin Hollywood tarihinin bir parçası olmaları için sabırsızlanıyoruz.” sözlerini söylemiş. Paul Walker ve seçilen diğer isimlerin yıldızları 2023’ten itibaren Walk of Fame’de sergilenmeye başlayacak.