perfume genius’tan yine dahiyane bir albüm

perfume genius’tan yine dahiyane bir albüm


ugly season


2012’de başladığı kariyerinde yayınladığı her işiyle iki üç basamak birden atlayan Michael Alden Hadreas ya da onu tanıdığımız adıyla Perfume Genius, yeni albümü Ugly Season’ı bugün meraklılarıyla buluşturdu.

2020 çıkışlı liste canavarı Set My Heart on Fire Immediately’i takiben gelen yeni Perfume Genius albümü, kayıt aşamasını düşünürsek çok da yeni sayılmaz. Hadreas albümü 2019 yılında koreograf Kate Wallich eşliğinde sergilediği The Sun Still Burns Here isimli dans gösterisi için hazırlamış aslında. Hatta bu şarkılardan Pop Song ve Eye in the Wall’u geçtiğimiz senelerde dinleme şansı bulmuştuk. Bu iki şarkıyla beraber albümde toplamda 10 parça yer alıyor. Ugly Season’a ek olarak albümün eşlikçisi niyetinde 27 dakika uzunluğunda bir kısa film yayınlandı ayrıca. Filmin yönetmenliğini görsel sanatçı Jacolby Satterwhite üstlenmiş. İzlemek isterseniz filmi bir tık aşağı iliştirdik.

Matador etiketiyle yayınlanan Ugly Season ise hemen burada. Albümle yıl sonu listelerinde sık sık karşılaşacağımızı umuyor ve Ugly Season’ı dinlemenizi şiddetle tavsiye ediyoruz.