rick and morty yaratıcısından ağız sulandıran bir video oyunu

rick and morty yaratıcısından ağız sulandıran bir video oyunu


high on life


Rick and Morty’nin yaratıcı ekibinden tanıdığımız, hatta bizzat Rick ve Morty’i seslendirmesiyle de tanıdığımız Justin Roiland, yeni projesiyle oyun dünyasına adım atıyor.

Dün gece Xbox konsolunun tanıtım gösterisinde sergilenen High On Life isimli oyun, hem sanat tasarımıyla hem de komedi unsurlarıyla Rick and Morty evreninden fırlamış gibi duruyor. Birinci şahıs bakış açısıyla oynayacağımız ve konuşan -hatta sık sık espri yapan- silahları kontrol edeceğimiz oyunda ana karakterimiz liseden yeni mezun olmuş, işsiz, güçsüz ve hayatta hiçbir tutkusu ve hedefi olmayan bir genç. Uzaylı kartellerin Dünya’ya istilası sonucu bu gencin kaderi değişir ve konuşkan silahların yardımıyla zorlu bir göreve atılır.

High On Life, yine Roiland’ın kurucularından olduğu Squanch Games tarafından geliştiriliyor. Roiland ayrıca oyunda seslendirmen olarak da rol alıyor. Aşağıdaki tanıtım fragmanını izlediğinizde sesini direkt tanırsınız zaten. Oyunun bu sene sonuna doğru PC, Xbox Series X ve Xbox One gibi ortamlarda yayınlanması bekleniyor. Fragman için buyurunuz.